Algemene uitleg

Hier vindt u de gebruiksinstructie met verschillende video's over de basis van Mojo Congresregistratie. Deze gebruiksinstructie is voornamelijk bedoelt om snel van start te kunnen met het inrichten en beheren van een evenement. Daarom zullen niet alle functionaliteiten hier aan bod komen. De gebruiksinstructie is gericht op vier fasen binnen Mojo Congresregistratie: evenementen inrichten, (aanmeld)formulieren inrichten, inschrijvingen beheren en facturatie.

Voordat u kan beginnen dient u in te loggen. Als u een demo heeft aangevraagd heeft u een inlognaam, een wachtwoord en de link naar de online-demo ontvangen van ons. In de video hiernaast ziet u hoe u kunt inloggen.

Evenement inrichten

Eerst is het belangrijk om een basis te leggen voor uw evenement. Dit kunt u doen door in Mojo Congresregistratie uw evenement aan te maken.

Belangrijke pijlers bij het inrichten van een evenement zijn natuurlijk de naam van het evenement, de start- en einddatum, de locatie, e-mailinstellingen maar ook de branding / layout van uw evenement. U kunt zelf bepalen hoe u uw evenement inricht.

In de video hiernaast kunt u in een vogelvlucht zien wat er mogelijk is en waar u de informatie kan terugvinden.

Formulier inrichten

Als de basis voor het evenement is gelegd, kunt u formulieren opstellen voor uw deelnemers. Dit kunnen aanmeldformulieren zijn voor het evenement, maar ook formulieren om abstracts in te dienen of een formulier met enquĂȘtevragen voor na afloop van uw evenement.

U bepaalt zelf welke vragen u stelt aan de deelnemers. Mojo Congresregistratie heeft zelf ook een aantal standaard vraagmogelijkheden ingebouwd. Zo is de symposium/lezing stap al helemaal voor u ingericht. Daarnaast is er een optie om persoonlijke gegevens op te vragen zodat deze gekoppeld worden aan de inschrijving in Mojo Congresregistratie.

In de video hiernaast zullen we bovenstaande opties laten zien.

Inschrijvingen beheren

Als de formulieren zijn opgesteld kunnen deelnemers zich aanmelden. Elke deelnemer zal na de aanmelding een bevestigingsmail krijgen.
Deze bevestigingsmail kunt u zelf instellen.

Een deelnemer kan zijn eigen inschrijving wijzigen via een persoonlijke link die in de e-mail staat vermeld. Het is voor de beheerder van het evenement ook mogelijk om de gegevens van een inschrijving te wijzigen.

U kunt deelnemers ook de keuze stellen of zij op een deelnemerslijst willen staan. De deelnemerslijst kan teruggevonden worden op de microsite of op de mobiele website.

Facturatie

Voor, tijdens of na het evenement zullen deelnemers de gemaakte kosten moeten betalen. Mojo Congresregsitartie biedt verschillende mogelijkheden om uw deelnemers te laten betalen. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld online betalen via o.a. creditcard of iDeal, maar kunnen ook betalen via facturen.

In Mojo Congresregistratie kunt u alle facturen inzien, heeft u inzichtelijk hoeveel deelnemers nog moeten betalen, kunt u herinneringen versturen en kunnen er bankmutaties ingelezen worden. Als u veel groepen krijgt op uw evenement heeft u ook de mogelijkheid om groepsfacturen aan te maken.

In de video hiernaast zullen bovenstaande punten langskomen.