Rapportages van uw evenement

Mojo Congresregistratie biedt een uitgebreide mogelijkheid om gegevens van uw evenementen via verschillende rapportages inzichtelijk te maken. U kunt zelf kiezen welke gegevens u wilt opvragen. Dit kunnen alle gemaakte keuzes zijn van deelnemers, maar ook een rapportage van de in rekening gebrachte betaalkosten. Daarnaast kunt u alle geüploade bestanden bekijken of downloaden.

Het is ook mogelijk om de rapportages uit te draaien in Excel. Deze Excel-rapportages laten zien wat de opbrengsten zijn, hoeveel er al betaald is, welke keuzes deelnemers op het aanmeldformulier hebben gemaakt (welke workshops, hotelovernachtingen, dinervoorkeuren, et cetera), hoeveel abstracts er zijn ingediend en voor welke sessies en andere informatie die belangrijk is voor uw evenement.

U kunt zelf kiezen of u de gegevens voor het gehele evenement wilt opvragen of voor een bepaald formulier. De verschillende keuzes kunt u voorzien van een verkorte titel of code zodat deze gemakkelijk zijn terug te vinden in de Excel-output.