Badges

Op grote evenementen is het vaak gebruikelijk dat deelnemers badges dragen. Met Mojo Congresregistratie kunt u deze badges zelf opmaken, uitprinten en/of opsturen. De badge kan ook door de baliemedewerker uitgeprint worden op het evenement zelf.

U kunt het badgetemplate naar eigen wens invullen. Naam, organisatie, functie, programma, logo en andere gegevens kunt u op de badge plaatsen. Het template kunt u opslaan en op meerdere evenementen (her)gebruiken.

Ten slotte kunt u een Bar- of QR-code op de badge zetten zodat bij binnenkomst deelnemers makkelijk gescand kunnen worden.

 

 

 

Balie-omgeving

Een baliemedewerker kan deelnemers tijdens het evenement in- en uitchecken (via QR of barcodes). Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om statistieken bij te houden van uw evenement. Als deelnemers badges dragen op het evenement kunnen deze uitgeprint worden door de baliemedewerker.

Voor de baliemedewerkers is er een aparte omgeving ingericht. Hier kan de medewerker alleen gegevens van deelnemers en statistieken van het evenement opzoeken. U kunt als beheerder zelf baliemedewerkers toevoegen en activeren.

Verder heeft de baliemedewerker de mogelijkheid om de gemaakte keuzes van de deelnemer te zien, kan de medewerker nog (resterende)
betalingen innen en kan er een opmerking voor intern gebruik worden genoteerd.