Modules

Mojo Congresregistratie is zo opgebouwd dat behalve het basispakket er ook ruimte is om het systeem uit te breiden met verschillende modules. Deze modules zijn extra features die gebruikt kunnen worden om Mojo Congresregistratie af te stemmen op uw gebruik. Op dit moment zijn er vier verschillende modules die u kunt aanschaffen.

 • Abstracthandling: wordt vooral gebruikt binnen de wetenschappelijke wereld. Met deze module kunnen gemakkelijk abstracts worden verzameld, beoordeeld en toegevoegd aan het programma.
 • Mobiele website: speelt in op de trend dat steeds meer mensen gebruik maken van tablets en telefoons. Met de mobiele website kunnen uw deelnemers tijdens het evenement o.a. actuele informatie inzien en het persoonlijk programma bekijken.
 • Gelaagd autorisatiebeheer: wordt gebruikt als er binnen een organisatie meerdere instellingen of afdelingen zijn die onafhankelijk van elkaar evenementen willen organiseren
 • Sinlge Sign-On: biedt u de mogelijkheid om Mojo Congresregistratie te koppelen aan inloggegevens van een ander systeem.

Abstracthandling

leaf graphic

Mojo Congresregistratie biedt een mogelijkheid tot een uitgebreide abstract handling. Met deze (wetenschappelijke) module worden alle onderstaande functionaliteiten omtrent gestructureerde abstract handling beschikbaar:

 
 • mogelijkheid tot indienen van abstracts met auteurs en affiliates voor onderzoekers;
 • afgeschermde reviewingomgeving waar leden van een beoordelingscommissie individueel geanonimiseerde abstracts kunnen beoordelen op verschillende criteria (blind reviewing);
 • mogelijkheid om de abstracts in één keer, of per onderzoeksgebied af te drukken om ze zonder computer te kunnen beoordelen.
 • voor de beheerder van Mojo Congresregistratie de mogelijkheid om de gemiddelden van deze beoordelingen op te vragen en de abstracts te selecteren voor presentatie (poster/symposium/lezing);
 • mogelijkheid om de resultaten van de beoordelingscommissie eenvoudig te communiceren (e-mail) naar de indieners van de abstracts (wel /niet geselecteerd);
 • de geselecteerde abstracts in te delen in verschillende workshops/lezingen;
 • voor bezoekers van een congres met abstracts de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze workshops/lezingen;
 • een exportmogelijkheid om alle voor presentatie geselecteerde abstracts te exporteren naar bijvoorbeeld InDesign ten behoeve van een magazine of abstractboek
 
 
 

Mobiele website

leaf graphicAls u gebruik maakt van Mojo Congresregistratie kunt u er voor kiezen om ook de module voor de mobiele website te gebruiken. Met deze module kunt u eenvoudig een mobiele website voor uw evenement opzetten. Deze website ziet er op een tablet of mobiel net zo uit als een app. Een bezoeker van het congres kan de website bereiken door met de tablet of smartphone een link in een mail aan te klikken, een url in te typen of door een QR-code te scannen.

Met de mobiele website kunt u deelnemers een mogelijkheid bieden om op (of voorafgaand aan) het congres informatie over mededeelnemers, het (persoonlijk) programma, sprekers, sponsoren, locaties en overige informatie op te vragen. Ook bevat de module een chatfunctie waarmee deelnemers onderling met elkaar (of met bv sprekers) kunnen communiceren.

Gelaagd autorisatiebeheer

leaf graphicAls uw organisatie bestaat uit meerdere instellingen, zoals bijvoorbeeld een universiteit die is onderverdeeld in faculteiten, biedt Mojo Congresregistratie een gelaagd autorisatiemodule aan. Met het gelaagd autorisatiebeheer kunnen meerdere onderdelen van uw organisatie los van elkaar evenementen in Mojo Congresregistratie kunnen organiseren. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat gebruikers geen last van elkaar zullen hebben en elkaars evenementen niet kunnen aanpassen. Mojo Congresregistratie faciliteert verschillende niveaus binnen het gelaagd autorisatiebeheer, deze worden hieronder beschreven:

 • Globale beheerders
  Globale beheerders hebben onbeperkt rechten op het systeem en zijn in staat andere globale beheerders, lokale beheerders en groepen aan te maken.
 • Lokale beheerders
  Lokale beheerders kunnen op groepsniveau evenementen aanmaken en beheren.

Single Sign-On

leaf graphicMet de module Single Sign-on heeft u de mogelijkheid om Mojo Congresregistratie te koppelen aan inloggegevens van een ander systeem. Dit houdt in dat gebruikers kunnen inloggen met bijvoorbeeld hun personeelsinlognaam. De inloggegevens van een gebruiker van een ander systeem kunnen dan gebruikt worden om in te loggen in Mojo Congresregistratie. Dit kan handig zijn voor werknemers die al inloggegevens hebben van het bedrijf of instelling waar zij werken, bijvoorbeeld een universiteit. Dezelfde gegevens kunnen dan gebruikt worden om in te loggen in Congrezzo.