Actief & betrokken

We zijn erg sterk in het inleven in de situatie van onze klanten. We leren graag over hoe uw organisatie functioneert, wat er speelt en wat er allemaal mogelijk is. Na het afronden van een succesvol traject, blijven we graag betrokken. We denken actief met u mee en adviseren u over hoe u internet nog beter kunt inzetten.

Menselijk & doelgericht

We communiceren op een menselijke manier, waarbij we het informele contact zeer belangrijk vinden. In onze visie is het hebben van een goede relatie belangrijk om efficiënt met elkaar te kunnen samenwerken. Door de combinatie van ons kennisniveau én de prettige relatie hebben we aan een half woord genoeg.

Ruim vijftien jaar ervaring

Door de jaren heen is Mojo Congresregistratie steeds meer uitgebreid waardoor het tegenwoordig een erg compleet pakket is. Nog steeds blijven wij Mojo Congresregistratie verder ontwikkelen en gaan wij nieuwe features niet uit de weg. Hierdoor houden wij Mojo Congresregistratie up-to-date en interessant voor de huidige markt.

De koffie staat klaar!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.
U mag uiteraard ook gewoon langskomen. De deur staat altijd open en de (versgemalen) koffie staat voor u klaar.

We zitten in het centrum van Groningen en zijn te bereiken op 050 - 313 26 00 of via e-mail: info@mojocongresregistratie.nl.

Mojo Congresregistratie is een product van Fargeau. Fargeau is een gedreven en betrokken organisatie die slimme internetoplossingen bedenkt én ontwikkelt. We denken graag met de klant mee en hebben persoonlijke benadering en heldere begrijpelijke taal hoog in het vaandel staan. Al ruim 15 jaar zijn we bezig met verschillende projecten in Groningen, de rest van Nederland en zelfs buiten Nederland!

Contact:

Winschoterkade 10a
9711 EA Groningen

Tel: 050 313 26 00
E-mail: info@mojocongresregistratie.nl

Overige:

KvK nr: 66212170
BTW: NL856444777B01
Bank: NL34ABNA0607251182

Routebeschrijving:

Click to open a larger map